Arai Freeway Classic Ride moottoripyöräkypärä (oranssi)

SKU
MD82937-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

viileä retromuotoilu ja nykyaikainen teknologia

Freewayssa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka kypärässä on oltava. Turvallisuutta, mukavuutta ja kykyä hahmottaa ympäröivää maailmaa, kun ajelet viileästi.

Penetraatiotestattu*
Kaikki Arai-kypärät suunnitellaan ja testataan aina siten, että ne suojaavat läpäisysuojaukselta, vaikka voimassa oleva eurooppalainen standardi ECE 22-05 ei sitä edellyttäisikään.
Arain läpäisykokeessa kypärän päälle pudotetaan 3 kilon painoinen terävä testikappale 3 metrin korkeudesta.

Sileä muoto, parempi suoja onnettomuuksilta*
Arai-kypärän sileä ulkokuori on suunniteltu tähän muotoon, jotta kypärä liukuu esteiden yli mahdollisimman vähällä vastuksella onnettomuuden sattuessa. Tavoitteena on tuottaa mahdollisimman vähän kiertovoimia kiertämällä. Tämä on myös syy siihen, miksi kaikki Arain tuuletuselementit on aina suunniteltu ja asennettu siten, että ne irtoavat kypärästä ilman vastusta onnettomuuden sattuessa.

Organic shape*
Arai ottaa ulkokuoriensa muotoilussa aina huomioon ihmisen pään luonnollisen, orgaanisen muodon. Tämä minimoi ilmaturbulenssin, parantaa käyttömukavuutta ja on visuaalisesti houkuttelevampi.

Pesunkestävä sisustus*
Käytettyjen sisustusmateriaalien ensiluokkaisen laadun ansiosta Arai-kypärä on periaatteessa helppo puhdistaa haalealla vedellä ja miedolla saippualla.

Kova ulkokuori, pehmeä sisäkuori*
Arai käyttää kovaa ulkokuorta hajauttamaan törmäysenergiaa onnettomuuden sattuessa ja pehmeämpää sisäkuorta vaimentamaan jäljelle jäävää energiaa sen jälkeen. Ainutlaatuinen, yksiosainen EPS-sisäkuori yhdistää jopa 5 eri materiaalitiheyttä vain yhteen kuoreen.

Tupla-D-suljin*
Litteä tupla-D-suljin istuu kevyesti käyttäjän päähän häiritsemättä. Ei liikkuvia osia, ei alttiutta ruostumiselle, leukahihna, joka istuu aina tiukasti, ja mahdottomuus avata itse ovat vakuuttavia perusteluja tämän tyyppisen sulkimen puolesta.

Erilaisen kokoiset ulkokuoret*
Muista kypärävalmistajista poiketen Arai käyttää useimmissa malleissa turvallisuussyistä erillistä ulkokuorta kummallekin kypärän kahdelle koolle. Tämä ja erilaiset Arai-mallit tarkoittavat, että jokainen käyttäjä voi löytää juuri sen kypärän, joka sopii ja miellyttää häntä henkilökohtaisesti parhaiten.

Mukavuus joka päivä*
Mukavuus joka päivä saavutetaan kuoren orgaanisten muotojen ja pehmusteiden yksilöllisesti säädettävien istuvuuksien yhdistelmällä. Laadukkaat tekstiilimateriaalit ja tehokas ilmanvaihto täydentävät kokonaisuutta. Täydellisen tasapainon ja rakenteen matalan painopisteen ansiosta Arai-kypärät on suunniteltu siten, että niitä voi käyttää pitkään väsyttämättä tai haittaamatta käyttäjää.

Käsityönä tehty*
Voi kestää jopa 5 vuotta ennen kuin Arai-työntekijä ansaitsee oikeuden valmistaa ulkokuoren. Täydellisen Arai-kypärän valmistamiseen tarvitaan 27 vaihetta ja noin 18 työtuntia.

Viisi laatutestiä*
Jokainen yksittäinen Arai-kypärä käy läpi viisi erillistä laatutestiä tuotannon eri vaiheissa. Ulkokuoren valmistuksen jälkeen,
maalauksen tai koristelun jälkeen, kokoonpanon jälkeen ja kahdessa muussa tuotannon välivaiheessa.

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioLasikuitu
ValmistajaArai
IkäryhmäAikuiset
VäritMusta
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
AurinkovisiiriEi
Maalaushimmeä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Arai Freeway Classic Ride moottoripyöräkypärä (oranssi)
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös
HJC V30 Semi Jet kypärä (musta)
HJC V30 Semi Jet kypärä (musta)
127,02 € Regular Price 187,46 €
Nolan N21 Jetfire Jet kypärä
Nolan N21 Jetfire Jet kypärä
150,99 € Regular Price 208,39 €
DMD Vintage Jet kypärä (mattamusta)
DMD Vintage Jet kypärä (mattamusta)
170,79 € Regular Price 202,15 €