-20%

Shoei GT-Air II moottoripyöräkypärä (hopea)

473,65 € Regular Price 592,91 €
SKU
MD88315-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

UUTUUS GT-Air II - vastaus jokaiseen tilanteeseen

Uusi GT-Air on rohkean, innovatiivisen muotoilunsa ja poikkeuksellisten turvaominaisuuksiensa ansiosta johtanut matkailukypäräalaa siitä lähtien, kun se esiteltiin vuonna 2013. Uuden GT-Air II:n myötä rimaa on jälleen kerran nostettu.

Seitsemässä värissä ja yhdeksässä grafiikkavaihtoehdossa saatavilla olevassa GT-Air II:ssa on aggressiivinen ja kompakti kuorimuotoilu. Kaikki testit tehtiin tuulitunnelissa, ja ne takaavat rennon ajotuntuman ja vähemmän turbulenssia. Lisäksi GT-Air II on valmis SENA SRL2 * (SHOEI RIDER LINK2) -intercom-järjestelmälle, joka voidaan integroida täydellisesti kypärän kuoreen ilman ulkonevaa ohjausyksikköä.

3D-muotoinen visiiri (CNS-1), jonka visiirin pohja on optimoitu, tarjoaa erityisen suuren näkyvyyden ja ainutlaatuisen muodon optimaalista tiivistystä varten. GT-Air II:n muunnettua QSV-2-sisäistä aurinkovisiiriä on pidennetty 5 mm, jotta alareunan ja silmän aukon välisestä raosta tulevan valon määrä vähenisi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mikro-rattipidikejärjestelmä ja täysin irrotettava ja pestävä sisäjärjestelmä takaavat maksimaalisen ratsastajan mukavuuden.

Kuuden kokovaihtoehdon (XS-XXL) kolme eri ulkokuoren rakennetta (1. XS-M,2. L, 3. XL-XXL) takaavat täydellisen istuvuuden ja kompaktit mitat. Lisäksi hiljattain kehitetty ilmanvaihtojärjestelmä - jossa on 2 sisäänmenoaukkoa pään ja leuan yläosassa ja 4 ulostuloaukkoa selän yläosassa - tekee SHOEIsta jälleen kerran parhaan mahdollisen ja täydellisen valinnan moottoripyöräilijöille!

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioLasikuitu
ValmistajaShoei
IkäryhmäAikuiset
VäritHopea
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
AurinkovisiiriKyllä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Shoei GT-Air II moottoripyöräkypärä (hopea)
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös