Shoei Neotec-II Respect TC-1 kääntyvä kypärä.

759,63 €
SKU
MD93684-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Shoei NEOTEC II - Sulautu luontoon

Monipuolinen kääntyvä kypärä

Shoei NEOTEC II on monikäyttöinen kypärämalli pidemmille moottoripyöräretkille ja pidemmille retkille, mutta myös kaupunkiin. Kaksivaiheisen lukittavan leukaosan ja P/J-homologoinnin ansiosta sitä voidaan käyttää kokokasvo- ja suihkukypäränä. Sen integroitu aurinkovisiiri tarjoaa optimaalisen näkyvyyden vaihtelevissa valaistusolosuhteissa. Erityismuotoiset poskipehmusteet, joissa on melueriste, pitävät kypärän hiljaisena myös suuremmissa nopeuksissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mikrosoljen avulla leukahihnan voi sulkea ja avata nopeasti ja mukavasti. Lisävarusteena saatava SENA®:n SHOEI SRL-2 -viestintäjärjestelmä, joka voidaan integroida kypärän kuoreen lähes näkymättömästi, tarjoaa mahdollisuuden saada tietoa ja viihdettä ajon aikana.

Turvallisuus
AIM-materiaalista (Advanced Integrated Matrix) valmistettu SHOEI NEOTEC II:n ulkokuori yhdessä useista eri absorptiokapasiteetiltaan erilaisista elementeistä koostuvan polystyreenisydänjärjestelmän kanssa tarjoaa optimaalisen törmäyssuojan.
Vakiovarusteena oleva kirkas visiiri tyyppiä CNS-3, jossa on laaja näkökenttä, voidaan vaihtaa ilman työkaluja pikavaihtomekanismin ansiosta. Kypärän mukana tuleva huurtumaton PINLOCK®EVO-linssi takaa esteettömän näkyvyyden myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa.
Mikrosalvosulkimella varustettu leukahihna on mukava käyttää ja täydellisesti säädettävissä.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukitusmekanismi lukitsee leukaosan turvallisesti ja luotettavasti suljettuun asentoon.

Käyttömukavuus
Kolme erilaista ulkokuoren kokoa (XXS-M | L | XL-XXL) mahdollistavat SHOEI NEOTEC II:n laajan kokovalikoiman ja samalla optimaalisen kypärän ja ajajan kokosuhteen. Kypärän hyvä tasapaino on helppo niskalihaksille ja vähentää väsymyksen vaikutusta, olipa kyseessä sitten kaupunkien sisäinen lyhyiden matkojen käyttö tai pidemmät retket.
Kolmiulotteisesti muotoiltu pääpehmuste, valmiiksi muotoillut poskipehmusteet, joissa on meluneristin, ja leukahihnan pehmuste ovat täysin irrotettavia ja pestäviä. Kypärän yksilöllistä säätöä varten pää- ja poskipehmusteita on saatavana eri paksuisina.
Korva-alueen irrotettavat korvatyynyt vähentävät tehokkaasti melua.
SHOEI NEOTEC II:n integroitu, laadukas aurinkosuojavisiiri QSV-1 on portaattomasti ulosvedettävä. Se voidaan korvata helposti ja ilman työkaluja keltaisella sävytetyllä visiirillä, jolla on kontrastia parantava vaikutus. Tämä lisävisiiri takaa siten optimaalisen näkyvyyden moniin tarkoituksiin ja sääolosuhteisiin.
Korvan alueella olevat korvakkeet, valmiit kaapelinohjaimet ja yksikön osien asennuspaikat mahdollistavat SHOEI:n lisävarustevalikoimassa olevan SENA®:n SRL2-viestintäjärjestelmän helpon ja nopean asentamisen.

Tuuletus
Moninkertaiset tuuletusaukot ja -poistoaukot alentavat lämpötilaa ja ilmankosteutta SHOEI NEOTEC II:n sisätilassa. Vaikka kypärää käytettäisiin lämpimissä matkustusmaissa tai kylmänä vuodenaikana, kypärän sisällä vallitsee miellyttävä ilmasto, joka tarjoaa käyttäjälleen riittävästi raitista ilmaa.

Aerodynamiikka
Integroidut spoilerit leukaosassa ja takaraivossa parantavat SHOEI NEOTEC II:n aerodynaamista suorituskykyä ja vähentävät samalla melusaastetta.

Lisävarusteet
SHOEI NEOTEC II:een on saatavana eri sävyjä ja peilipinnoitteita. Kypärä on varustettu vakiona CNS-3-tyyppisellä visiirillä.
Kaikkiin saatavilla oleviin tämäntyyppisiin visiireihin voidaan kiinnittää huurtumisenestolinssejä PINLOCK®EVO, joista yksi sisältyy kypärän toimitukseen.
Tyypin QSV-1 integroitu, voimakkaasti sävytetty aurinkovisiiri voidaan vaihtaa SHOEIn lisävarustevalikoimasta saatavaan keltaiseksi sävytettyyn vaihtoehtoon, jolla on kontrastia parantava vaikutus.
Lisäksi SHOEIn lisävarustevalikoimasta on saatavana poskipehmusteita melunvaimentimella tai ilman melunvaimenninta sekä erikokoisia ja -paksuisia päätyynyjä. Niillä voidaan korvata alkuperäiset suojukset tai säätää kypärän istuvuutta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Saatavana on myös leukahihnatyyny, hengityssuojain ja leukaverho verkkomateriaalina tai keinonahkana.
Tässä kypärämallissa voidaan käyttää SHOEI:n lisävarustevalikoimaan kuuluvaa SENA® SRL2 -viestintäjärjestelmää. Se tarjoaa mahdollisuuden saada tietoa ja viihdettä ajon aikana sen jälkeen, kun se on yhdistetty matkapuhelimeen, navigointilaitteeseen tai muihin sisäpuhelinlaitteisiin.

Toimitussisältö
Lähetyssisältöön kuuluvat SHOEI NEOTEC II:n PINLOCK®EVO-linssi käytettäväksi vakiona asennettavaan visiiriin, tyyppi CNS-3, sopivat korvaavat nastat ja pieni huoltotyökalu, josta on apua SRL-viestintäjärjestelmää asennettaessa.
Sisältää myös hengityssuojan, leukaverhon (jo asennettu), SHOEI-logotarrat, alkuperäisen SHOEI-kypäräpussin kypärän hellävaraiseen säilytykseen ja silikoniöljyn visiirin tiivisteen ja mekanismin hoitoon.
Kypärän käyttöohjeesta ja esitteestä "Kypärän oikea käyttö" löydät arvokkaita vinkkejä SHOEI NEOTEC II:n käyttöön, huoltoon ja hoitoon.

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioLasikuitu
ValmistajaShoei
IkäryhmäAikuiset
VäritValkoinen
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
AurinkovisiiriKyllä
Maalauskiiltävä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Shoei Neotec-II Respect TC-1 kääntyvä kypärä.
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös