Shoei NXR2 Prologue TC-10 moottoripyöräkypärä (valkoinen / sininen / punainen)

624,17 €
SKU
MD97254-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

NXR2 - Puhtaus hienostuneena

Sporttinen tiekypärä

Kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa.
Laadukkaasta urheilukypärästä muodostuu olennaisilta osiltaan mukava istuvuus, erittäin tehokas ilmanvaihto, todistettu aerodynamiikka, luotettava turvallisuus ja maksimaalinen käyttömukavuus.
Mutta vuosikymmenten kokemus moottoripyöräkypärien kehittämisestä, tinkimättömän korkea työn laatu ja tutkimukseen perustuva näkemyksemme tämän päivän ja huomisen moottoripyöräilijöiden vaatimuksista tekevät näistä ominaisuuksista ensiluokkaisen urheilukypärän: kompaktin ja kevyen SHOEI NXR2:n, joka on XR-malliston laadukkaiden urheilukypärien perinne.

Turvallisuus
AIM:stä (Advanced Integrated Matrix) valmistettu ulkokuori yhdistettynä useista eri absorptiokapasiteetin omaavista elementeistä koostuvaan polystyreenisydänjärjestelmään tarjoaa optimaalisen törmäyssuojan.
Kaksiulotteisesti muotoiltu CWR-F2-visiiri, joka on kehitetty hiljattain SHOEI NXR2:ta varten, mahdollistaa vääristymättömän ja erittäin luonnollisen näkymän. Vahvistukset visiirin ylä- ja alareunassa lisäävät vääntöjäykkyyttä, ja nyt keskellä sijaitseva lukitusmekanismi estää visiirin tahattoman avautumisen. Se voidaan vaihtaa ja säätää nopeasti ja ilman työkaluja edeltäjämallin edelleen kehitetyn mekanismin ansiosta.
Kypärän toimitukseen kuuluva suurennettu, huurtumaton PINLOCK®EVO-linssi mahdollistaa esteettömän näkymän suuressa osassa käyttökelpoista näkökenttää myös vaikeissa sääolosuhteissa pitkälle taaksepäin asetettujen kiinnityspisteiden ansiosta.
Kaksois-D-sulkimella varustettu leukahihna on helposti säädettävissä ja pitää kypärän tukevasti paikoillaan.
Hätätilanteessa poskipehmusteet voidaan helposti irrottaa kypärän hellävaraista irrottamista varten EQRS-järjestelmän (Emergency Quick Release System) ansiosta.

Kulutusmukavuus
5 eri ulkokuorikokoa (XXS-S | M | L | XL-XXL | XXXL) tekevät NXR2-kypärästä kompaktin ja kevyen urheilukypärän, jonka kokovalikoima on laaja. Sen alhainen paino keventää niskalihaksia ja vähentää siten väsymystä, olipa kyseessä sitten urheilukäyttö kilparadalla tai pidemmillä retkillä.
Kolmiulotteisesti muotoiltu päätyyny, valmiiksi muotoillut poskipehmusteet sekä leukahihnan tyyny ovat täysin irrotettavia ja pestäviä. Hieman karhennetut mutta pehmeät, nopeasti kuivuvat pintamateriaalit vähentävät tyynyjen kitkaa iholla ja takaavat miellyttävän tuntuman. Uudelleen suunnitellut poskipehmusteet helpottavat kypärän pukemista ja riisumista. Koska niiden alapuoli on tilavampi, ne vähentävät käyttäjän melusaastetta. Pää- ja poskipehmusteita on saatavana eri paksuisia, jotta kypärä voidaan säätää yksilöllisesti.
Korvan alueella olevat irrotettavat korvatyynyt vähentävät tehokkaasti melua.
Korvan alueella olevat korvatyynyt mahdollistavat viestintäjärjestelmän asentamisen.

Tuuletus
SHOEI NXR2:n 6 tuuletusaukkoa ja 4 poistoaukkoa on yhdistetty kypärän kuoren sisäpuolella olevan haarautuvan tuuletusjärjestelmän kautta, ja ne alentavat kypärän sisälämpötilaa ja -ilmankosteutta tuntuvasti. Ne takaavat aina riittävän raikkaan ilman saannin kuljettajalle ilman, että melutaso nousee. Tuloksena on miellyttävä kypärän sisäilmasto, joka mahdollistaa keskittyneen ja väsymättömän ajamisen niin urheilullisessa ajossa kilparadalla kuin moottoripyörämatkoilla lämpimissä maissa.
Tuuletusaukkojen sulkusäätimet on helppo tuntea myös hansikkain.

Aerodynamiikka
Takaraivoon integroitu spoileri vakauttaa kypärää suuremmissa nopeuksissa. SHOEI NXR2:n kompakti ja aerodynaamisesti optimoitu muotoilu pienentää sen ilmanvastusta ja taipumusta nousta uudelleen verrattuna edeltäjämallin jo alhaisiin arvoihin. Tämä keventää tehokkaasti ajajan niskalihaksia ja vähentää väsymyksen vaikutusta myös pidemmillä ajomatkoilla.
Visiirin reunoilla olevat pyörremyrskugeneraattorit ja vastikään kehitetty visiirin tiiviste minimoivat melun muodostumisen visiirin alueella.

Visorit
Visiirejä on saatavana SHOEI NXR2:een useina eri sävyinä ja peilipinnoitteina, joita voidaan käyttää ECE:n homologointiohjeiden mukaisesti. Kypärä on vakiona varustettu CWR-F2-tyyppisellä kirkkaalla visiirillä. Huurtumattomia PINLOCK®EVO-linssejä voidaan asentaa kaikkiin tämäntyyppisiin visiireihin, joista yksi sisältyy kypärän toimitukseen.
SHOEI:n lisävarustevalikoimassa on saatavana erikokoisia ja -paksuisia poskipehmusteita ja pääpehmusteita, joilla voidaan korvata alkuperäiset pehmusteet tai muokata kypärää. Saatavana on myös leukahihnatyyny, hengityssuojain ja leukaverho.

Toimituksen laajuus
Lähetyksen mukana SHOEI NXR2:n toimitukseen sisältyy PINLOCK®EVO-linssi käytettäväksi vakiovisiirissä CWR-F2 ja siihen sopivat vaihtotapit.
Sisältää myös hengityssuojan, leukaverhon, SHOEI-logotarrat, alkuperäisen SHOEI-kypäräpussin kypärän hellävaraiseen säilytykseen ja silikoniöljyn visiirin tiivisteen ja mekanismin hoitoon.
Kypärän käyttöohje ja esite "Näin käytät kypärääsi oikein" sisältävät arvokkaita vinkkejä SHOEI NXR2:n käyttöön, huoltoon ja hoitoon.

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioLasikuitu
ValmistajaShoei
IkäryhmäAikuiset
VäritValkoinen
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
Maalauskiiltävä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Shoei NXR2 Prologue TC-10 moottoripyöräkypärä (valkoinen / sininen / punainen)
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös