-19%

Sidi Mag-1 moottoripyöräkengät (musta)

346,89 € Regular Price 427,17 €
SKU
MD75606-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

.

Ensimmäisenä on huomattava, että Mag-1:ssä ei ole näkyvää klipsijärjestelmää. Sidi on integroinut saappaaseen hiilikuituisen kannattimen. Tämä tukivarsi mahdollistaa erinomaisen joustavan liikkeen edestä taaksepäin ja on samalla luja sivulta toiselle. Takapäällisessä on pehmeä punainen TPU-muovikappale, joka estää järjestelmää puristamasta vasikkaa.

Uusi "Tecno-3 Magnetic" -niminen sulkemisjärjestelmä varmistaa, että kenkä istuu täydellisesti sen tarkan säädön ansiosta. Se on nopea ja helppo käyttää magneettisulkimen ansiosta, jonka avulla voit sulkea saappaan yhdellä kädellä. Magneetit pysyvät kengässä ja pitävät sulkimen paikallaan. Saappaan lahkeensuut takaavat, että vetoketjujärjestelmää ei tarvita.

Saappaan nilkkaosat ovat sileät ja litteät sisäpuolelta, mikä parantaa pitoa moottoripyörässä, ja niissä on vaihdettava pehmustejärjestelmä takana ja ulkopuolella. Saapas on valmistettu synteettisestä nahasta, ja se on kolminkertaisesti ommeltu kovaa kulutusta vaativilla alueilla. Kaaren ja akillesjänteen alueilla on Sidin yksinoikeudella valmistetut joustavat tekstiili- ja ruiskuvaletut polyuretaanimukavuudet.

Sisävuoressa on teflonista ja nailonista valmistettu hunajamainen kalvo , joka taittuu vasikan ja nilkan ympärille. Kengän alaosassa on Cambrelle-vuori. Varvassuojus on valmistettu lasivahvisteisesta nailonista, ja siinä on ilmansyöttö ja sisäkappale. Mag -1:n jalkaholviin mahtuu jopa 35 cm:n paksuinen ratsastaja, mitattuna 25 cm:n korkeudelta kantapään alareunasta.

Kuten kaikki muutkin Sidi-kengät, myös Mag-1:n kaikki osat voidaan vaihtaa.

Sidi on luonut uskomattoman vahvan kengän, jossa on käytetty hyvin valittuja muotoiluelementtejä ja materiaaleja, jotka luovat erittäin kevyen mutta erittäin suojaavan kilpa-ajokengän järjestelmän. Varoitus. Mag- 1 ei korvaa Vortice-kenkää

Muut ominaisuudet:
- Mag -1 on 17 % kevyempi kuin Vortice
- Heijastavat paneelit nilkan yläpuolella
- Shifter-tyyny
- Tecno -3 -järjestelmässä käytetään erittäin kestävää teräslankaa

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioLorica (keinonahka)
ValmistajaSidi
IkäryhmäAikuiset
VäritMusta
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sidi Mag-1 moottoripyöräkengät (musta)
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös