-5%

Suomy Speedstar Iwantu moottoripyöräilykypärä

365,28 € Regular Price 384,50 €
SKU
MD88276-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Speedstar

Kunnianhimoinen Speedstar on uusi Suomy-intuitio, joka tarjoaa uudenlaisen konseptin monipuolisesta urheilukypärästä, jolla on yli 20 vuoden kokemus kilpailuista. Useiden tuulitunneli-istuntojen avulla, joita testattiin kilpakypäränä, saatiin aikaan dynaamiset muodot, vahva aerodynaaminen kerroin ja kadehdittava kokonaistasapaino. R & amp; D-, muotoilu- ja ratsastustestiosasto kehitti ratkaisupaketin, joka parantaa mukavuutta ja monipuolisuutta hengittävien teknisten kankaiden, D-rengas leukahihnan ja tasapainoisen istuvuuden avulla kaikille ratsastajatyypeille. Uusi ruiskuvisiiri, jossa on optinen luokka 1 ja vaihteleva paksuus, takaa parhaan näkymän useista eri kulmista Pinlock Max Visionin avulla. Sisäänrakennettu Wide-Sunvisor ulottuu poskipäihin ja tarjoaa täyden suojan auringonvalolta.

Shell TRICARBOCO-materiaalia, valmistettu kahdessa koossa (M ja L), sekoitus .,, hiilikuitua ja kuitua, hartsi kauttaaltaan.
Sisäpuolinen polystyreeni 2 kokoa (M ja L) optimaalisen ja mukavan istuvuuden varmistamiseksi.
Shield laajakulmainen, lämpömuovattu litteästä levystä. Optinen luokka 1
Sisäinen aurinkosuoja Leveä savu helposti toteutettavissa ulkopuolelta.

ETUULOAUKKO Kypärän etuosan yläosan ilmavirtausta voidaan säätää säätämällä ilmanottoaukon keskiosaa.

TAKAISIN ILMANVAIHTO Innovatiivinen takaosan ilmanottoaukko on suunniteltu parantamaan kypärän ilmanvaihtoa entisestään käyttämällä jäännösilmavirtoja, jotka puolestaan luovat Venturi-ilmiön ansiosta kypärän alaosaan tukahdutuksen ja varmistavat näin Kuuma ilma poistuu voimakkaasti, jolloin miellyttävä lämpötila säilyy.

SIVUJEN ILMANVAIHTOAUKOT Sivuilla olevat kiinteät ilmanottoaukot mahdollistavat ilman poistumisen kypärästä Venturi-ilmiön avulla. Erityismuoto voi myös minimoida turbulenssin ja rajoittaa kypärän tärinän mahdollisuutta.

Kaksoispoilerit on tutkittu kypärän tärinän vähentämiseksi. Niitä ruokkii sisäinen ilmanvaihto, ja Venturi-ilmiön avulla optimoidaan sisäinen ilmanvaihto.
Siten varmistetaan ilmavirran tasainen leviäminen suojakuoren sisäosassa.

Mahdollisimman suuren turvallisuuden takaamiseksi kypärän on istuttava tiiviisti, ja se on kiinnitettävä oikein ja tukevasti siten, ettei sitä voi irrottaa vetämällä tai kiertämällä sitä pään ympäriltä.
Jos se on liian suuri, se voi liukua silmien yli tai kääntyä sivusuunnassa johtuen liikkeistä ratsastuksen aikana ja estää näkymän oikealle.

SUOJAKUORI valmistettu Tricarboco-materiaalista, sekoitus .,, hiilikuitua ja kuitua, hartsilla liimattu, tuotettu 2 kokoa (M e L), valmistettu käsin käyttämällä uusia tekniikoita, jotka mahdollistavat aramidihartsit.


SUOJAVUORI POLYSTYROL- suojaava vuori, saatavana kahdessa koossa (M ja L). Erityinen muoto ja rakenne eri tiheyksillä lisäävät mekaanista kestävyyttä vahingossa tapahtuvia iskuja vastaan. Tuulitunnelissa tutkitut sisäkanavat takaavat täydellisen ilmanvaihdon.

Visori Luokka Optinen 1 Pinlock Max Visionilla.

RETENTION SYSTEM D-RING on Suomyn tutkima ja patentoima. Miljoonat loppukäyttäjät ovat tutkineet sitä, ja se on maailman paras järjestelmä. Leukahihnassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu D-rengas ja painike kiinnitystä varten. Painike sijaitsee alueella, joka on täysin vapaa ja jota voi käyttää helposti jopa hanskat kädessä: Kun nappi on suljettu, leukahihna muodostaa silmukan, jota voidaan käyttää renkaana kielekkeen vetämiseksi ja sulkemisjärjestelmän vapauttamiseksi.

Kypärät toimitetaan AINOASTAAN KIRKKAISELLA visiirillä, peilivisiiriä tai sävytettyjä visiirejä on saatavana erikseen

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioLasikuitu
ValmistajaSuomy
IkäryhmäAikuiset
VäritMusta
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
AurinkovisiiriKyllä
Maalauskiiltävä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suomy Speedstar Iwantu moottoripyöräilykypärä
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös