-5%

Suomy Stellar Plain moottoripyöräilykypärä

196,99 € Regular Price 207,36 €
SKU
MD88283-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

STELLAR on suunniteltu nuorimmille Suomy-kuljettajille, ja se on täyskasvoinen kypärä, joka on edullinen kaikille. Se on saanut inspiraationsa edeltäjältään Speedstarilta ja täydentää mallistoa. Optisen luokan 1 leveä visiiri, mukaan lukien Pinlock Max Vision ja Maxi-sisävisiiri, täyttävät kaikki näkyvyysolosuhteet. Vakaa ja mukava istuvuus, irrotettavat sisäosat hypoallergeenisistä kankaista ja edessä oleva ilmanottoaukko, joka takaa paremman ilmavirtauksen jopa alhaisimmalla nopeudella, ovat välttämättömiä jopa kypärälle, jossa on termoplastinen Adv-kuori. Olemassa olevaan symboligrafiikkaan, Stellar-symboliin, on lisätty uusia ja kiehtovia kuvioita.

Materiaalit

  • Shell on valmistettu ADT Advanced Thermoplastic -materiaalista, ja sitä valmistetaan kahdessa koossa (M ja L).
  • Sisäpuolinen polystyreeni kahdessa koossa (M ja L) optimaalisen ja mukavan istuvuuden varmistamiseksi.
  • Suojus laajakulmainen, lämpömuovattu litteästä levystä. Optinen luokka 1 ja Pinlock max vision.
  • Sisäinen aurinkovisiiri Leveä savu helposti toteutettavissa ulkopuolelta.

Tuuletus

  • ETUULETUS Kypärän etuosan yläosan ilmavirtausta voidaan säätää säätämällä ilmanottoaukon keskiosaa.
  • TAKAISIN ILMANVAIHTO Innovatiivinen takaosan ilmanottoaukko on suunniteltu parantamaan kypärän ilmanvaihtoa entisestään käyttämällä jäännösilmavirtoja, jotka puolestaan luovat Venturi-ilmiön ansiosta kypärän alaosaan tukahdutuksen ja varmistavat näin Kuuma ilma poistuu voimakkaasti, jolloin miellyttävä lämpötila säilyy.

Turvallisuus

Mahdollisimman suuren turvallisuuden varmistamiseksi kypärän on istuttava tiiviisti ja se on kiinnitettävä oikein ja tukevasti, jotta sitä ei voi irrottaa vetämällä tai kiertämällä sitä pään ympäriltä.
Jos se on liian suuri, se saattaa liukua silmien yli tai kääntyä sivusuunnassa ajamisen aikana tapahtuvista liikkeistä johtuen, jolloin näkymä oikealle estyy.

Päällystekuori valmistettu ADT Advance -termoplastisesta materiaalista, valmistetaan kahdessa koossa (M ja L).Suojavuoraus POLYSTYROL- suojavuoraus, saatavana kahdessa koossa (M ja L). Erityinen muoto ja rakenne eri tiheyksillä lisäävät mekaanista kestävyyttä vahingossa tapahtuvia iskuja vastaan. Tuulitunnelissa tutkitut sisäiset kanavat takaavat täydellisen ilmanvaihdon.

Visori Luokka Optinen 1 Pinlock Max Visionilla.

SISÄINEN AURINKOSUOJA.

RETENTION SYSTEM D-RING on Suomy:n tutkima ja patentoima. Miljoonat loppukäyttäjät ovat tutkineet sitä, ja se on maailman paras järjestelmä. Leukahihnassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu D-rengas ja painike kiinnitystä varten. Painike sijaitsee alueella, joka on täysin vapaa ja jota voi käyttää helposti jopa hanskat kädessä: Kun nappi on suljettu, leukahihna muodostaa silmukan, jota voidaan käyttää renkaana vetämällä kielekkeestä ja vapauttamalla sulkemisjärjestelmä.

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioPolykarbonaatti
ValmistajaSuomy
IkäryhmäAikuiset
VäritMusta
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
AurinkovisiiriKyllä
Maalaushimmeä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suomy Stellar Plain moottoripyöräilykypärä
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös
HJC CS-15 Martial MC5SF kokokasvokypärä
HJC CS-15 Martial MC5SF kokokasvokypärä
98,84 € Regular Price 124,94 €
HJC R-PHA 11 Venom II Marvel MC 1 -kokokypärä (täyskasvo)
HJC CL-SP -moottoripyöräkypärä
HJC CL-SP -moottoripyöräkypärä
178,09 € Regular Price 197,88 €