-33%

X-Lite X-803 RS Ultra Carbon Hot Lap kokokypärä (musta / punainen)

467,76 € Regular Price 698,14 €
SKU
MD92995-MAIN
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Racetrack Aerodynamic Spoiler (RAS)

Uusi aerodynaaminen kypäräspoileri, joka on kehitetty yhdessä maailman parhaiden X-lite-pilottien kanssa ja viimeistelty tuulitunnelissa pienintä yksityiskohtaa myöten. Vähentää ilmanvastusta ja parantaa vakautta suurilla nopeuksilla. Voidaan haluttaessa irrottaa muutamalla helpolla toimenpiteellä.

Visiiri

X-803 RS Ultra Carbonin mukana toimitetaan kaksi visiiriä: kirkas ja voimakkaasti sävytetty. Erityisen laaja näkökenttä "Ultrawide"-visiirin ansiosta (mukaan lukien pikavisiiri ja Pinlock®-sisävisiiri)

Vaihtoehtoisesti: 2D-kilpailuvisiiri, joka on valmis repäisyvisiiriä varten


Vaihtoehto "Ultra Carbon" takaa lisäpainonpudotuksen maksimaalisella suojatoiminnolla ultrakevyen hiilikuitukuoren ansiosta.

Sisävarusteet

Eksklusiivinen "Carbon Fitting" -tekniikka sisätilojen pehmusteissa: käytetyt aktiivihiilikuidut ovat erityisen hengittäviä, 100-prosenttisesti luonnollisia, bakteriostaattisia ja antistaattisia ilman ennakkokäsittelyä

Vaihtelevia poskipehmusteita saatavana eri paksuuksina innovatiivisella „Steadyfit&ldquo:lla; kypärän parhaaseen istuvuuteen jokaisessa kilpailutilanteessa

Liner Positioning Control-System (LPC)

Helppokäyttöisen säätöhihnan avulla X-803 RS:n sisusta ja siten kypärän asento voidaan säätää yksilöllisesti korkeussuunnassa käyttäjän pään muodon mukaan.

Tuuletus

Kypärän otsa-, pää- ja leukaosassa olevat erikseen säädettävät ilmanottoaukot sekä sivuilla ja spoilerin alapuolella olevat ilmanpoistoaukot varmistavat optimaalisen ilmankierron kypärän sisällä. Parannetut avautuvat läpät ja liukusäätimet, joiden läpimenoaika on suurempi, tarjoavat mahdollisimman paljon raitista ilmaa hengitykseen ja tarvittaessa myös kuljettajan pään ympärille. Iso plussa niin kuumassa kilpakäytössä kuin urheilullisella maantiekierroksella.

Suljin
Kaksinkertainen D-rengas leukahihnasuljin minimipainon ja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi


Rotaatiotörmäystestit

Kaikki X-lite X-803 -suojat läpäisevät viimeisimmät törmäystestit, ja ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit, joita FIM vaatii MotoGP:ssä ja Superbiken MM-sarjassa.

NERS (Nolan Emergency Release System)

Mahdollistaa ensiapuhenkilöstölle poskipehmusteiden irrottamisen muutamalla helpolla askeleella, jotta kypärä voidaan ottaa pois päältä pienellä voimalla – tärkeä plussa onnettomuuden sattuessa.

Erikoisominaisuudet

Varustettu "Double Action"- keinuvivulla visiirin vasemmalla puolella: 1. tuuletusasento, 2. lukitusasento

Lisätietoja
Lisätietoja
VersioCarbon
ValmistajaX-Lite
IkäryhmäAikuiset
VäritMusta
KausiYmpäri vuoden
SukupuoliUnisex
Maalauskiiltävä
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:X-Lite X-803 RS Ultra Carbon Hot Lap kokokypärä (musta / punainen)
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös